Nieuwe en bestaande producten

Om een product te maken zijn er verschillende stappen nodig en soms ook meerdere fabrieken. Om een nieuw product te maken is er eerst een idee nodig, want zonder idee kan er ook niks gemaakt worden. Het idee dat je hebt voor een nieuw product moet eerst uitgewerkt worden. Als je het product idee hebt uitgewerkt kan je het ontwerp laten maken. Maar dan? Welke materialen ga je gebruiken? Dat ga je onderzoeken. Als je een materiaal hebt gekozen dan kan het productieproces van start gaan. 

De leverancier levert goederen of grondstoffen aan de fabriek(en) die nodig zijn om het product te maken. De fabrieken kunnen als de goederen of grondstoffen zijn geleverd beginnen met het bewerken tot een product. In het geval dat er meerderen fabrieken een onderdeel van het product maken, wordt dat onderdeel van het product naar de verwerkende industrie gestuurd en die maakt van alle onderdelen het eindproduct. Als het nieuwe product klaar is wordt het gestuurd naar de plaats waar het heen moet.  

Bestaand product 

Bij het maken van al een bestaand product is het productieproces bijna hetzelfde op het bedenken van het product na. Dat gaat als volgt: de leverancier levert goederen of grondstoffen aan de fabrieken die deze goederen of grondstoffen bewerkt tot een product of een onderdeel van het product. Hierbij geld ook dat als meerdere fabrieken een onderdeel maken van het product zei deze opsturen naar de verwerkende industrie en die maakt van alle onderdelen het eindproduct. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *